Witamy, Gościu

RANKING gimnazja
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: RANKING gimnazja

RANKING gimnazja 03/11/2012 13:46 #594

• ratownik
  • Początkujący Forumowicz
  • Oklaski: -1
WITAM. Zapoznałem się z rankingiem ,który został opublikowany na portalu NASZ WOJNICZ i jestem zaskoczony, że DYREKTORZY placówek oświaty, które szczyciły się osiągnięciami w swojej pracy dydaktycznej w rankingu zastały bardzo nisko ocenione.
Zaskoczeniem jest tak bardzo dobry wynik gimnazjum w Wielkiej Wsi ,czyli władze poprzednie i obecne dobrze trafiły z inwestycją rozbudowy tej szkoły ,należy inwestować w najlepszych!
WIELKA WIEŚ nie tylko wielka z samej nazwy ale jak widać oszczędna,a wyniki mówią za siebie.

Odp: RANKING gimnazja 03/11/2012 17:58 #597

• Sowa13
  • Oklaski: 0
To skromna szkoła ma świetne wyniki i mało kosztuje - jest niedoceniana

Odp: RANKING gimnazja 03/11/2012 18:16 #598

• jj
  • Starszy Forumowicz
  • Oklaski: 2
Wydaje mi się, że była już na ten temat mowa a przynajmniej pamiętam, że podczas dyskusji na temat likwidacji próbowałem zwrócić uwagę na wyniki egzaminów zewnętrznych niektórych szkół.

Skoro jednak temat powrócił odsyłam do źródła:
wyniki egzaminów gimnazjalnych w Gminie Wojnicz: www.oke.krakow.pl/inf/filedata/files/G_12.pdf (Wojnicz od str. 287)

wyniki sprawdzianu po VI klasie w Gminie Wojnicz: www.oke.krakow.pl/inf/filedata/files/P_12_1.pdf (Wojnicz od str. 583).

Wśród gimnazjów w oczy rzucają się Biadoliny, które od samego początku wypadają gorzej od pozostałych nawet o kilka punktów (pozostałe na podobnym poziomie).

Odp: RANKING gimnazja 10/19/2012 21:08 #808

• wyimaginowany
  • Oklaski: 0
ratownik napisał:

Zaskoczeniem jest tak bardzo dobry wynik gimnazjum w Wielkiej Wsi ,czyli władze poprzednie i obecne dobrze trafiły z inwestycją rozbudowy tej szkoły ,należy inwestować w najlepszych!

Nie rozumiem dlaczego jest to zaskoczeniem, nie jest to pierwszy i nie ostatni raz kiedy uczniowie z Wielkiej Wsi wynikami pokazali na co ich stać.
O rozbudowie nie będę się wypowiadał, bo niestety nie jestem na bieżąco co tam się dzieje.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.08 sekundy