Witamy, Gościu

DC Wojnicz........:)
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: DC Wojnicz........:)

DC Wojnicz........:) 03/24/2012 20:22 #614

• Szyfer
  • Początkujący Forumowicz
  • Oklaski: 0
Kochani forumowicze zastanawiam się nad fenomenem naszych Delikatesów Centrum od kilku lat....Proszę Was tą droga o swoje opinie na ich temat tzn. od momentu powstania cieszą sie niesłabnącym powodzeniem o czym świadczy ciągle pełny parking...full przy kasach itd...wykosiły: Drelicharzów, Avitę ,....Biedronka im nie szkodzi..... Sam odnoszę wrażenie że personel pracuje tam za karę /wystarczy postać przy kasie i posłuchać.. / No i sedno całego pytania....: TAM JEST NAJDROŻEJ W CAŁEJ MAŁOPOLSCE!!!!!! Przysłowiowa flaszka wódki ma przebicie ok.7 pln na sztuce w porównaniu z Tarnowem /np.Kaufland/ a parking ciągle pełny... Czy ktoś zna odpowiedż na moje pytanie???

Odp: DC Wojnicz........:) 03/24/2012 22:21 #615

• Wojniczanin
  • Starszy Forumowicz
  • Oklaski: 6
Lenistwo Wojniczan daje o sobie znać, jak cały parking w niedzielę po mszy przestawia auta pod DC
Otwarte w dogodnych porach, szeroki asortyment i nie śmierdzi jak w Avicie. Mięso dobre. Można płacić kartą płatniczą. Obok Pizzeria (chociaż schodzi na psy ) Do Biedronki mimo wszystko trzeba dalej jechać, na piechotę nie chce się ludziom a za wygodę niestety trzeba płacić....

Odp: DC Wojnicz........:) 03/25/2012 10:23 #616

• Ktoś
  • Młodszy Forumowicz
  • Oklaski: 2
Widocznie stać Kasztelanię Wojnicką na najdroższy sklep w Małopolsce.

Odp: DC Wojnicz........:) 03/25/2012 10:35 #617

• Czesio
  • Początkujący Forumowicz
  • Oklaski: 0
Był czas, że DC omijałem szerokim łukiem. Zakupy robiłem w Tarnowie. Teraz niestety częściej tam zachodzę.. Nie mogę zostać dłużej w T-wie, po pracy na zakupy, bo muszę odebrać dziecko z przedszkola, a jechać specjalnie to mi się nie opłaca. Biedronka też nie ma większości rzeczy, które chcę kupić. Jedynie jak idę do B. po pieluchy to okazyjnie coś jeszcze dokupię. Czyli jestem poniekąd skazany na delikatesy, nie robię tam zakupów bo chcę.
Ostatnio zmieniany: 03/25/2012 12:25 przez Czesio.

Odp: DC Wojnicz........:) 03/25/2012 12:39 #618

• Wojniczanin
  • Starszy Forumowicz
  • Oklaski: 6
Swoją drogą, wiecie może co ma być zamiast Avity? Już trochę czasu minęło a tam dalej straszy
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.08 sekundy