Witamy, Gościu

Wiadomość z ostatniej chwili
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Wiadomość z ostatniej chwili

Wiadomość z ostatniej chwili 02/08/2012 20:22 #482

• Wojniczanin
  • Starszy Forumowicz
  • Oklaski: 6
Na stronie Urzędu Miasta pojawił się ważny artykuł - iście urzędowy....
www.wojnicz.pl/wojniccy-uczniowie-na-nartach-w-siemiechowie

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 02/08/2012 21:10 #483

• Belferka
  • Początkujący Forumowicz
  • Oklaski: 1
No właśnie, mistrzostwa tylko dla Wojnicza, dla kasztelanii..., a dlaczego nie mistrzostwa gminy Wojnicz, "wszystkie dzieci nasze są", jednak nie wszystkie, czy pojawiło się jakieś ogłoszenie o takim wyjeździe w którejś ze szkół poza Wojniczem? A'propos, kto sfinansował taki wyjazd? Siemiechów to nie rzut beretem, jak do Tarnowa. Kolejna wpadka urzędasów, specjalistów od promocji, tylko co naprawdę oni promują?????????????

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 02/08/2012 21:22 #484

• Ktoś
  • Młodszy Forumowicz
  • Oklaski: 2
Droga Belferko - już tłumaczę dlaczego to będą mistrzostwa Wojnicza a nie Gminy Wojnicz. W piątek 3 zespoły szkół zostaną intencyjnie zlikwidowane i jak to ładnie określiłaś "wszystkie dzieci nasze są" bo będą chodzić do Wojnicza (wyjątek Wielka Wieś) więc po co 1 marca robić Gminne mistrzostwa, skoro wystarczy Wojnickie.

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 04/25/2012 05:13 #636

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
„Proszę mi powiedzieć „gdzie ja państwa okłamuję, jeżeli mi pan udowodni całuje ten stół i odchodzę” słowa Burmistrza Pana Jacka Kurka część druga wideo z połączonych komisji w dniu 20 kwietnia 2012r. 1godz.23 minuta, fragment dialogu pomiędzy radnym Panem J. Filipkiem a Burmistrzem. cytat - pisze Wojnicz dziś i jutro-dalszy ciąg na forum vcity wojnicz

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 04/28/2012 12:40 #642

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
„Nie ma żadnych zacieków i nieszczelności,.. nie ma tragedii żeby się lało”
Wypowiedź Burmistrza na ostatniej sesji - druga część video z sesji 1godz.36 min . cytat z vcity wojnicz pisze dalej Wojnicz dziś i jutro

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 05/02/2012 04:39 #643

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
cytat - nowe materiały „Proszę mi powiedzieć gdzie ja państwa okłamuje, jeżeli mi pan udowodni całuje ten stół i odchodzę”.

„...Jeżeli pan nie ma dostępu do jakiś materiałów…” ten zwrot należy zapamiętać . na vcity pisze Wojnicz dziś i jutro

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 05/03/2012 05:33 #644

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
Pan Jan Szczerba w wypowiedzi swej wskazuje na wyrzucone w błoto pieniądze na wykonanie projektu kanalizacji całej gminy. Perspektywa wykonania robót kanalizacyjnych nie jest możliwa w ciągu 15 lat. Wydatki na projekt przepadną. 1 godz. 24min II części video z ostatniej sesji.

Pan Jacek Filipek cytuje fragmenty protokołu sesji RM z 27 lipca 2007r. , a konkretnie wypowiedź Pana Jana Szczerby – wówczas radnego Rady Powiatu. czytaj dalej na vcity Wojnicz dziś i jutro

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 05/03/2012 18:41 #645

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
Pan W. Armatys, stwierdził , że rzeczywisty koszt ścieków wynosi 30 zł za m3 . /był przedstawicielem gminy w wodociągach w Brzesku/

Pan Jacek Filipek cytuje fragmenty protokołu sesji RM z 27 lipca 2007r. czytaj dalej na vcity wojnicz pisze Wojnicz dziś i jutro

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 05/07/2012 06:17 #647

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
przewodniczący rady miejskiej nie jest komendantem OSP Wojnicz

Odp: Wiadomość z ostatniej chwili 05/08/2012 05:51 #648

• mieszkaniec
  • Starszy Forumowicz
radni mieli rację nie można pełnić funkcji na mieniu komunalnym
Wygenerowano w 0.22 sekundy