Kochany, dziękuję Ci za troskę, ale sprawy intymne, w tym to, co ewentualnie mnie boli, to sprawa moja i mojego lekarza. Na chwilę obecną, zapewniam Cie, że nic mi nie dolega.
Niemniej, Twoje posty pisane są przedziwnym językiem, z błędami w składni, gramatyce. Nie potrafisz prawidłowo zacytować wypowiedzi, a służy temu jeden prosty przycisk. Nie podajesz źródeł (źródło mój drogi to nie inne forum, ale autor wypowiedzi, miejsce jej opublikowania i względnie data jeśli da się ustalić).
Trollujesz forum niezrozumiałymi wypowiedziami, które w dodatku nie wnoszą niczego twórczego do toczącej się dyskusji (również dlatego, że zamieszczasz wypowiedzi nie w temacie, nie informując nawet, że ów wątek jest nowym!). Jeśli już ktoś ustosunkuje się do Twojej wypowiedzi merytorycznie to nie podejmujesz dyskusji na argumenty, tylko albo uparcie brniesz w zaparte, czemu nie dawno dałeś popis, albo wklejasz jakiś quasi-cytat z innego forum, który ma niby być Twoim twórczym 'wkładem' w dyskusję.
Wiedz, że tak niestety nie jest. A wrażenie to staje się udziałem coraz większej liczby użytkowników.
Większości z nas na tym forum zależy na kulturalnej i merytorycznej dyskusji, czemu niejednokrotnie dawaliśmy przykłady. Myślę, że wszystkim byłoby miło gdybyś i Ty przyjął podobną postawę.