Tu jest Nasz Dom, Nasza Ojczyzna

  • InfoNews
    • Kronika Policyjna
    • Pozostałe
    • Wydarzenia
    • Kamera News
    • Sport
  • Wojnicz
    • Sołectwa
    • Kultura
    • Turystyka
    • Urząd Miasta
    • Historia
    • Rozkład jazdy busów
    • Baza Teleadresowa
  • Misz-Masz
    • O tym się mówi
    • W wolnym czasie
    • Kącik Poezji
  • Ogłoszenia
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Dam pracę
    • Szukam pracy
    • Zamienię
    • Różne
  • Nasze Interwencje
  • Galeria
  • Forum
    • Logowanie
  • O Nas
    • Reklama
    • Informacje od redakcji
  • Pogoda
    • Pogoda na następne 48h
    • Pogoda na następne 84h
  • Okiem Chavy

W wolnym czasie

  • Recenzje książek
  • Polecane WWW
  • Przepisy kulinarne
  • Wyniki Sondy
  • Kącik Poezji

sałatka z marynowanego mięsa

niedziela, 25 września 2011 07:13 | Wpisany przez a.romańska | PDF | Drukuj | Email

gotowane mięso (po gotowaniu np. rosołu) może  być kura, może być rosołowe,
obieramy z kości i drobno kroimy. Cebule kroimy na kostkę. Przygotowujemy
marynatę: ocet winny, oliwa, przyprawy (wg gustu, ja daję sól, pieprz, ząbek
czosnku przeciśnięty przez praskę, paprykę). Całość mieszamy i na 2-3 dni do
lodówki.
Pychotka smile

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
« poprzednia   następna »
 

Wszelkie prawa zastrzeżone

Pomysł i realizacja Piotr Szpala

Napisz wiadomość borg.wojnicz@wp.pl

Designed by Piotr Szpala.